Afscheidswedstrijd TOP-generatie SteDoCo donderdag 2 juni a.s.

Geplaatst op 31 mei 2016
A.s. donderdagavond staat de wedstrijd op het programma die in het teken staat van het afscheid van 7 spelers die de afgelopen seizoenen aan de wieg hebben gestaan van de sportieve successen van SteDoCo. Successen die als laatste hebben geresulteerd in de handhaving in de Topklasse.
Zo’n 50 personen zijn via tussenkomst van Coen, Pascal, Fabian, Erik, Ruud, Willem en Marvin uitgenodigd om deze wedstrijd te spelen of om bij deze wedstrijd aanwezig te zijn. Spelers die hebben toegezegd zijn o.a. Rick Boons, Benjamin de Gans, Freek Vorthoren, Peter van der Heijden, Marcel Slob, JP Becht, Stefan van Hulst, Kenny Lagendijk, Tuncay Arslan, Sander Vink, Raymond de Haan en Sam Versluis. Naast de vele oud-gedienden zijn ook verschillende spelers uit de huidige selectie van SteDoCo uitgenodigd. Gedacht kan worden aan o.a. Chris Boom, Joran Schröder, Robin Zonneveld Piek en Ali Yilmaz. Vanuit de veteranen van SteDoCo zijn ook Andre den Hartog en Ad Bor actief.
De twee teams worden gecoacht door trainers die in dezelfde periode ook actief zijn geweest of nog actief zijn, te weten: Cees Lagendijk, Cees van Bavel, John Vink en Ton Vonk. Virgil Breetveld is overigens verhinderd door vakantie.
De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Kid Schuijt, geassisteerd door Fred Huisman en Freek de Bruijn. Aanvang wedstrijd 19.30 uur die uiteindelijk afgesloten wordt met een gezellige 3e helft.
In de rust van de wedstrijd wordt voorts afscheid genomen van de overige spelers die SteDoCo gaan verlaten:  Mohammed Faouzi, Robin Boekhout, Justin Sporkslede en Essey Kiflom, samen met de trainer van H2, Jaap van Hattem. Ook Marius Pantophlet zal in het zonnetje worden gezet omdat ook Marius, als verzorger en fysio, een punt achter zijn carrière bij SteDoCo heeft gezet.
Alles bij elkaar voldoende ingrediënten voor een gezellige en memorabele avond. Alle supporters, sponsoren en bijvoorbeeld familieleden worden dan ook uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.
Overigens is het uiteindelijk toch geen afscheid, maar meer een “tot ziens”!
Na de wedstrijd verzorgt Danny Terp een spetterend optreden.