V.V. SteDoCo

Voetbalvereniging SteDoCo is in 1946 opgericht en staat voor “Sterk Door Combinatie”. Deze zaterdagvereniging telt momenteel bijna 600 leden uit de kernen Hoornaar en Hoogblokland met een actief bestuur, veel vrijwilligers en een accommodatie waar veel verenigingen jaloers op zijn.
Het sportcomplex, dat in eigen beheer wordt onderhouden, is gelegen aan de Groeneweg te Hoornaar (Gemeente Giessenlanden).

Het eerste elftal speelde t/m het seizoen 2006/2007 in de vierde klasse en is daarna maar liefst 5 keer gepromoveerd, uitmondend in de Topklasse, waarin men in seizoen 2015-2016 debuteerde. Het jaar daarop veranderde de Topklasse in Derde Divisie. Na in het seizoen 2017-2018 een jaar weer in de Hoofdklasse te hebben gespeeld zijn we weer gepromoveerd en komen we vanaf het seizoen 2018-2019 weer uit in de Derde Divisie. Ook enkele jeugdelftallen spelen in de hoofd- en 1e klasse. Naast de herenafdeling is er een uitgebreide damesvoetbal afdeling. Dames 1 heeft jarenlang op het hoogst mogelijke landelijk niveau gespeeld en speelt dit seizoen weer in de Topklasse. Ook zijn zij meerdere malen winnaar geworden van de KNVB–beker.
Bovendien bezit de club een meisjesvoetbalacademie.

Kijk voor meer informatie over V.V. SteDoCo op stedoco.nl.