Donderdag 27 juni 2019 avondje Peeriscoop

Geplaatst op 8 februari 2019

Hierbij nodigen wij u en uw partner uit om op donderdag 27 juni 2019 in Theater Peeriscoop te Gorinchem de voorstelling “Vreemde Vogels” van Enge Buren bij te wonen.

Enge Buren brengt muzikaal cabaret. Deze 3 heren hebben alle grappen en grollen op een originele en uiterst creatieve manier in muziek, liedjes en acts vertaald. Hun programma bestaat uit komisch gearrangeerde covers, persiflages van bekende pophits tot zeer sprekende eigen nummers.
Van hilarisch tot ontroerend. Allerlei verschillende muziekstijlen worden gebruikt. Met hun 3 goede zangstemmen maken ze van elke voorstelling een uiterst gevarieerde en vermakelijke show. Een feest der herkenning, aangevuld met verrassende wendingen. Met aanstekelijk enthousiasme en overduidelijk spelplezier, bespeelt Enge Buren, met een karrenvracht aan muziekinstrumenten, het publiek. Ze bestaan bijna 25 jaar, toch kent niet iedereen ze. En wat ze precies doen, is ook al lastig te definiëren. Is het muziek, is het cabaret, of is het theater? Wie zal het zeggen ….? Als je ze eenmaal kent, kan je niet meer om ze heen en kom je er nooit meer vanaf. Eigenlijk zijn ze helemaal niet ‘Eng’ maar eerder sympathiek, waardoor je ze in een mum van tijd in de armen sluit. Eén ding staat buiten kijf, Enge Buren staat garant voor een onvergetelijk avondje uit! (Het bespaart je een consult bij de psychiater!)

Theater Peeriscoop

Daar het theater ca. 130 zitplaatsen telt, wordt geadviseerd eerdaags te bevestigen dat u van de uitnodiging gebruik maakt. Bij overboeking van het totaalaantal zitplaatsen zal het moment van bevestiging bepalend zijn!

Theater Peeriscoop is gevestigd aan de Boerenstraat 11B te Gorinchem. Het intieme theater is in het centrum van Gorinchem gelegen en is per auto goed bereikbaar. Parkeergelegenheid is ’s avonds, op loopafstand, op het Kazerneplein aanwezig. De deuren van Peeriscoop zijn vanaf 19.30 uur voor u, en eventueel uw partner, geopend. Om 20.30 uur start de voorstelling. Na afloop van de voorstelling kunt u in de stijlvolle foyer tot 00.30 uur, op kosten van Temporalis, genieten van een hapje en een drankje.

Verzocht wordt middels het e-mailadres info@temporalis.nl vóór maandag 3 juni 2019 mee te delen of u, en eventueel uw partner, gebruik maakt van deze uitnodiging. Ook als u geen gebruik maakt van de invitatie wordt verzocht toch te reageren.

Ervan uitgaande dat het een gezellige en humoristische avond wordt, zien wij uw bevestiging per e-mail en uw komst tegemoet.