De Aftrap verzet

Geplaatst op 11 september 2013

Komende vrijdagavond, 13 september, vindt in de kantine van SteDoCo ‘De Aftrap’ plaats. Om de sponsoren van SteDoCo en de leden van Temporalis een kijkje in de (voetbal-) keuken te geven, zijn zij uitgenodigd om deze avond bij te wonen.

‘De Aftrap’ wordt voor de eerste maal georganiseerd en is bedoeld om de sponsoren en de leden van Temporalis nauwer te betrekken bij het reilen en zeilen van de club. Zo worden de technische staf en de selectie geïntroduceerd, wordt stilstaan bij de doorlopen voorbereiding en bij de doelstelling van het nieuwe seizoen. En uiteraard wordt teruggeblikt op de eerste overwinning van afgelopen zaterdag.

Aansluitend is op initiatief van Temporalis John van Zweden uitgenodigd. John zal vertellen hoe hij, als directeur van het Haagse Behangparadijs en fanatiek supporter van ADO Den Haag, één van de eigenaren van Swansea City werd. Een voetbalclub uit een mijnstadje in Zuid Wales die inmiddels in de Premier League speelt. Een paar jaar geleden balanceerde de club nog op het randje van de afgrond: bijna failliet en bijna gedegradeerd naar de amateurregionen. Tegenwoordig speelt Swansea met een aantal Nederlandse toppers in een fonkelnieuw stadion en is Van Zweden er een icoon.

Alles bij elkaar een informatieve, maar zeker ook een gezellige avond, waar sponsoren en leden van de businessclub elkaar treffen en worden geïnformeerd over het nieuwe seizoen.