De Cor Potcast Live 24 augustus 2023

Geplaatst op 12 juli 2023

Hierbij nodigen wij u, en eventueel uw partner, uit voor donderdag 24 augustus a.s. voor DE COR POTCAST LIVE in het Nieuwe Luxor Theater te Rotterdam. Met voorafgaand een gezellige borrel en diner in Hotel New York.

Zodra de Eredivisie in augustus net weer begint, blikken Maarten de Fockert, Thomas Verhaar en Bart Vriends vooruit op een nieuw, veelbelovend voetbalseizoen. De mooiweervoetballers schitteren in deze periode op de velden en elke supporter droomt nog van Europees voetbal. Van pezen in de provincie tot de transferdeadline day, in de Cor Podcast LIVE nemen de hosts je mee naar hun seizoensvoorbereiding. Wat doen alle transferperikelen met de dynamiek in de kleedkamer? Hoe maak je als staf het trainingskamp tot een succes? En bel je je zaakwaarnemer, of ga je de strijd aan, als je concurrent de voorkeur krijgt? Bart, Maarten en Thomas geven in deze speciale editie van hun succesvolle podcast een kijkje achter de schermen bij de voorbereiding van clubs en voetballers op het nieuwe seizoen.

De drie mannen ontvangen een aansprekende gast en vertellen waar zij naar uitkijken in het nieuwe seizoen. Wordt het wederom een seizoen waarin de Rotterdamse clubs uitblinken? Of was het seizoen van Feyenoord en van Bart’s club Sparta een uitzondering? Het publiek doet ook mee deze avond. In een speciale Cor Potcast Quiz wordt ook jouw kennis getest. Van het eerste fluitsignaal tot in de dying seconds; op deze avond word je in 90 minuten klaargestoomd voor het nieuwe voetbalseizoen.

Zoals bekend is Maarten de Fockert de keeper van ons SteDoCo, hij is voormalig profvoetballer bij onder andere VVV-Venlo en Excelsior Rotterdam en is host van de Cor Potcast. Thomas Verhaar is assistent-trainer van Excelsior Rotterdam, voormalig profvoetballer bij onder andere Sparta Rotterdam en is host van de Cor Potcast. Bart Vriends is voetballer bij Sparta Rotterdam en is host van de Cor Potcast.

Programma
Het programma start om 16.00 uur, als eerste in Hotel New York dat is gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn op de Kop van Zuid in Rotterdam. Waar vroeger duizenden landverhuizers vol hoop op een beter leven vertrokken naar Noord-Amerika, komen gasten tegenwoordig in een bijzondere sfeer overnachten, eten, drinken, trouwen, vergaderen en feesten. Als je Hotel New York binnenstapt, ervaar je het: hier gebeurt het. En de nostalgie is nog overal te voelen.

Rond 17.00 uur gaan we voor het diner aan tafel en omstreeks 19.30 uur zullen we in enkele minuten lopend naar het Luxor Theater gaan waar om 20.00 uur DE COR POTCAST LIVE van start gaat.

Met de auto

Wanneer u rechtstreeks naar Rotterdam komt, dan wordt u vanaf 16.00/16.15 uur in Hotel New York verwacht. Direct naast Hotel New York is de parkeergarage van het World Port Centre. Wanneer er geen beschikbaarheid in de parkeergarage is, biedt de Wilhelminapier nog voldoende gelegenheid om uw auto elders te parkeren.

Vervoer per touringcar

Wanneer u niet met eigen vervoer gaat, kunt u gebruiken maken van de touringcar van Verschoor Reizen. U wordt dan verzocht om 14.45 uur in Hoornaar aanwezig te zijn en wel op de parkeerplaats van het zalencentrum Het Bruisend Hart, Dirk IV-plein 32. De bus vertrekt om 15.00 uur.

Het programma voorziet er voorts in dat Verschoor Reizen u en uw partner per touringcar weer in Hoornaar terugbrengt. Omstreeks 22.30 uur staat de thuiskomst In Hoornaar gepland.

Bevestiging

Wenst u van deze uitnodiging gebruik te maken dan wordt verzocht ons via het e-mailadres  info@temporalis.nl , uiterlijk op 3 augustus, te berichten dat u, en wellicht uw partner, van deze uitnodiging gebruik maakt.  Laat dan gelijk ook even weten of u van de bus gebruikt maakt.
Wanneer overigens het aantal van 80 genodigden wordt overschreden dan is de datum met tijdstip bepalend voor deelname. Wees derhalve op tijd!

Een mooier moment om na de zomervakantie het voetbalseizoen af te trappen is niet te bedenken. Wij zien uw komst dan ook graag tegemoet. Voor de gezelligheid en voor een hapje en een drankje wordt zoals gebruikelijk gezorgd.  Tot in Rotterdam!