Donderdag 6 september 2018 varen Vinkeveense Plassen en eten Harbour Club

Geplaatst op 11 juli 2018

Geacht businessclublid,

 

Hierbij nodigen wij u, en eventueel uw partner, uit voor een boottocht op de Vinkeveense Plassen. Deze boottocht, met aansluitend een heerlijke barbecue, vindt plaats op donderdag 6 september a.s.

Om 15.00 uur wordt u in The Harbour Club Vinkeveen in een gezellige ambiance ontvangen. Deze unieke locatie aan de Vinkeveense Plassen heeft internationale allure, een sprankelende sfeer en buitengewoon lekker eten. Derhalve een uniek restaurantconcept, gelegen aan het water en gevestigd in het Apollo Hotel Amsterdam-Vinkeveen.

Om 16.00 uur wordt opgestapt en brengen we per boot een bezoek aan de Vinkeveense Plassen, één van de mooiste natuur- en recreatiegebieden van ons land. Deze boottocht is dan ook zeer de moeite waard. Zeker als dit, in goed gezelschap, gepaard gaat met een lekker hapje en drankje!

Vanaf omstreeks 18.00 uur wordt aan tafel gegaan om te genieten van de luxe barbecue. We laten ons dan verrassen door het lekkere eten, de unieke muurschilderingen van Herman Brood en het geweldige uitzicht. Een unieke ambiance!

 

Vervoer per touringcar

Wanneer u niet met eigen vervoer gaat, kunt u gebruik maken van de touringcar van Verschoor Reizen. U wordt dan verzocht om 14.00 uur in Hoornaar aanwezig te zijn en wel op de parkeerplaats van het zalencentrum Het Bruisend Hart, Dirk IV-plein 32. Het programma voorziet er voorts in dat Verschoor Reizen u en uw partner per touringcar weer in Hoornaar terugbrengt. Omstreeks 23.00 uur staat de thuiskomst In Hoornaar gepland.

 

Bevestiging

Wenst u van deze uitnodiging gebruik te maken dan wordt verzocht ons via het e-mailadres  info@temporalis.nl, vóór 25 augustus, te berichten dat u, en wellicht uw partner, van deze uitnodiging gebruik maakt. Laat dan gelijk ook even weten of u van de bus gebruikt maakt.
Wanneer overigens het aantal van 100 genodigden wordt overschreden dan is de datum met tijdstip van opgave bepalend voor deelname. Uw aanmelding wordt door ons bevestigd via de mail en is dan definitief. Wees dus op tijd!

Breng tot slot een goed humeur mee; voor de gezelligheid en voor een hapje en een drankje wordt zoals gebruikelijk gezorgd.  Tot op de Vinkeveense Plassen!

 

Met sportieve groet,

Wim den Braven, voorzitter BC Temporalis