Gezellig avondje KITA met workshop donderdag 25 januari 2024

Geplaatst op 11 december 2023

Hierbij nodigen wij u, en eventueel uw partner, uit voor donderdag 25 januari 2024 om een gezellig bezoek aan restaurant KITA te Hendrik Ido Ambacht te brengen. Tijdens deze avond wordt u verrast met culinaire hoogstandjes. Bij KITA staan immers comfort en luxe centraal en daarbij moet eten een beleving zijn. In elk deel van het restaurant is weer iets nieuws te zien, met de blauwe vloer bij de bar als een van de belangrijkste eyecatchers. Het is er altijd gezellig druk. U wordt vanavond verrast met een heerlijk Walking Dinner. Een perfecte avond om te genieten van lekker eten en tegelijkertijd te netwerken.

 Workshop

Naast het exclusieve eten verassen wij u ook met de bijzondere workshop ‘Vloggen met je smartphone’. Larissa geeft je de tools en het vertrouwen om te schitteren voor de camera. Of je nu een doorgewinterde professional bent of pas net begint, met hun praktische tips geven ze je het lef wat je nodig hebt! Samen duiken we in de wereld van digitale storytelling en zorgen ze ervoor dat jouw boodschap online opvalt en impact maakt.

Met de auto

Wanneer u rechtstreeks naar Hendrik-Ido-Ambacht komt, dan wordt u vanaf 18.00 uur in het restaurant verwacht. Ter plaatse is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Vervoer per touringcar

Wanneer u niet met eigen vervoer komt, kunt u gebruik maken van de touringcar van Verschoor Reizen. U wordt dan verzocht om 17.00 uur in Hoornaar aanwezig te zijn en wel op de parkeerplaats van het zalencentrum Het Bruisend Hart, Dirk IV-plein 32. De bus vertrekt om 17.15 uur.

Het programma voorziet er voorts in dat Verschoor Reizen u en uw partner per touringcar weer in Hoornaar terugbrengt. Omstreeks 23.00 uur staat de thuiskomst In Hoornaar gepland.

Bevestiging

Wenst u van deze uitnodiging gebruik te maken, dan wordt verzocht ons via het e-mailadres  info@temporalis.nl, uiterlijk op 10 januari 2024, te berichten dat u, en wellicht uw partner, van deze uitnodiging gebruik maakt.  Laat dan gelijk ook even weten of u van de bus gebruikt maakt.
Wanneer overigens het aantal van 100 genodigden wordt overschreden dan is de datum van opgave met tijdstip bepalend voor deelname. Wees derhalve op tijd!

Wij zien uw komst graag tegemoet. Zoals gebruikelijk verzorgen wij het hapje en het drankje en brengt u zelf de gezelligheid mee. Tot in KITA, tot in Hendrik-Ido-Ambacht!