Golftoernooi donderdag 12 mei 2022

Geplaatst op 30 juli 2021

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor het Temporalis Golftoernooi dat voor u en uw partner of introducé wordt georganiseerd op donderdag 12 mei 2022. Dit toernooi vindt plaats op Golfbaan de Kroonprins (www.golfbaandekroonprins.nl).

Deze prachtige golfbaan is gelegen in Vianen (regio Utrecht) en heeft de potentie om uit te groeien tot één van de topbanen van Nederland! Op de kruising A2 en A27 dus zeer goed bereikbaar. Officieel gekwalificeerd als polder linksbaan en liggend in de prachtige natuur van de Bolgarije en met holes en greens die zeer uitdagend zijn aangelegd.

Vanaf donderdagochtend 10.30 uur wordt u in een gezellige ambiance ontvangen met koffie en thee. Stipt om 12.00 uur wordt gestart met de wedstrijd die gaat over de 18 holes Championship Course. Deze wedstrijd kan door maximaal 40 personen gelopen worden.

Voor maximaal 35 personen is het ook mogelijk om deel te nemen aan de golfclinic. Onder begeleiding van de golfprofessional leert u tijdens deze clinic de basistechnieken van het golfen. Naast het oefenen van de onderdelen swingen, putten en chippen, krijgt u gelegenheid om onder begeleiding een uitdagende wedstrijd op de 9 holes par3baan te spelen.

Om omstreeks 16.30 uur worden alle spelers weer verwacht op het sfeervolle terras of in het gezellige restaurant waar een hapje en een drankje worden geserveerd. Daarbij is er gelegenheid om te douchen of om u om te kleden. Vanaf omstreeks 18.30 uur kunt u genieten van een heerlijke BBQ waarna deze sportieve dag om 21.30 uur wordt afgesloten.

Verzocht wordt om u uiterlijk voor vrijdag 15 april 2022 via bijgevoegd aanmeldformulier op te geven. Dit volledig ingevulde formulier dient via het mailadres gerrit@verspui.nl gemaild te worden aan organisator Gerrit Verspui.

Aangegeven dient te worden of, en met hoeveel personen, u gebruik maakt van deze uitnodiging. Ook wordt verzocht aan te geven of u van de BBQ gebruik maakt.

Belangrijk!

Met nadruk attenderen wij u erop dat wij de 18 holes Championship Course voor maximaal 40 personen hebben gereserveerd. Voor maximaal 35 personen is het mogelijk om deel te nemen aan de golfclinic. Wanneer genoemde aantallen worden overschreven zal onder het motto van Vol=Vol de deelname worden bepaald aan de hand van het moment van inschrijving.

Tot slot

Op basis van de goede ervaringen van vorige jaren gaan wij er vanuit u een sportief en gezellig programma voor te schotelen en zien wij uw positieve
e-mailreactie dan ook met belangstelling tegemoet.

Deelnemers krijgen 2 weken van tevoren het programma per mail.

Wij zien er naar uit om – samen met u en uw partner of introducé – er een gezellige dag van te maken.