Kerstborrel bij Eetcafé De Knijp vrijdag 16 december 2022

Geplaatst op 28 november 2022

Langzamerhand richten we ons alweer op de feestdagen. Een moment om even terug te kijken maar zeker ook een moment om in het kader van een gezond en succesvol 2023 het glas met u te heffen. Dat het in alle opzichten een mooi jaar mag worden!

Graag nodigen wij u uit voor een gezellige Kerstborrel in eetcafé De Knijp, Langedijk 53 te Gorinchem. Op vrijdag 16 december a.s. staat er voor u en eventueel uw partner, vanaf 16.00 tot 20.30 uur een lekker hapje en drankje klaar en toasten wij met u op het nieuwe jaar.

Wenst u gebruik te maken van deze uitnodiging laat het dan uiterlijk maandag 12 december via info@temporalis.nl even weten met daarbij aangegeven met hoeveel personen u naar de Kerstborrel komt.

Aansluitend attenderen wij u erop dat voor dit jaar op zaterdag 10 december de laatste thuiswedstrijd van SteDoCo tegen DVS’33 Ermelo op het programma staat. Aanvang 14.30 uur. Ook hier hopen wij u te ontmoeten.

Tot slot, mocht u niet in de gelegenheid zijn om de Kerstborrel of de laatste thuiswedstrijd van SteDoCo bij te wonen, dan wensen wij u alvast fijne feestdagen en een voorspoedig 2023.

Wij kijken in ieder geval uit naar uw komst!