Officieel afscheid van club- en sportman Levi Slob

Geplaatst op 12 april 2016

Officieel afscheid van club- en sportman Levi Slob

Na afloop van de thuiswedstrijd tegen Excelsior Maasluis werd op het veld en in de kantine afscheid genomen van Levi Slob. Een mooie bos bloemen werd op het veld door de SteDoCo-voorzitter overhandigd  en in de kantine sprak Levi mooie woorden over zijn tijd in de A-selectie van SteDoCo.

Duidelijk is dat met het afscheid van Levi afscheid wordt genomen van een club- en sportman die vanaf de jeugd de sportieve stappen heeft gemaakt tot in de Topklasse. Al op 16-jarige leeftijd maakte Levi zijn debuut in de hoofdmacht en nu op 28-jarige leeftijd neemt hij afscheid om samen met Ellen op wereldreis te gaan.

Aan het afscheid willen we een officieel tintje geven. Daarom nodigen we alle leden, supporters en sponsoren van SteDoCo uit om a.s. zaterdag  vanaf 17.00 uur aanwezig te zijn in de kantine van SteDoCo. Onder het genot van een biertje of frisje en bitterballen bedanken we Levi  voor zijn sportieve bijdrage aan de successen van de afgelopen jaren. Daarbij hebben we als bestuur ook nog een bijzondere verrassing in petto.

Vanaf deze plaats bedanken we Levi alvast voor het vele voetbalplezier dat hij ons de afgelopen jaren heeft bezorgd. Samen met alle SteDoCo-supporters hopen wij het afscheid op een rood-zwarte manier kleur te geven. Tot zaterdag!

Het bestuur van SteDoCo.