Palletcentrale BV Shirtsponsor SteDoCo

Geplaatst op 26 augustus 2013

logo_palletcentrale_550

Voor de komende 2 seizoen gaan PALLETCENTRALE BV te Moerdijk en de Stichting Voetbalpromotie SteDoCo een sportieve samenwerking aan. De Palletcentrale BV zal het komende seizoen als shirtsponsor op het wedstrijdshirt van SteDoCo H1 te zien zijn.

De Palletcentrale Groep BV verkoopt meer dan 4.5 miljoen pallets per jaar; ruim 1 miljoen nieuwe pallets en 3.5 miljoen gebruikte pallets, hiermee is zij marktleider in de Benelux.
Vanuit 5 locaties in Nederland worden de klanten in de meest uiteenlopende bedrijfssectoren bedient middels een totaal oplossing op het gebied van pallets.
Inkoop van overtollige pallets, verkoop van zowel nieuwe als gebruikte pallets, verhuur van pallets, reparatie en het beheren van palletbestanden. Ook het afvoeren van afvalhout middels eigen 51m3 containers behoort tot de mogelijkheden.

De vestigingen voor de gebruikte pallets zijn gesitueerd in Middenmeer (Noord-Holland), Rotterdam, Moerdijk en Helmond.
De ultra moderne productielocatie voor nieuwe pallets is gesitueerd in Sas van Gent.

Het afzetgebied van de Palletcentrale Groep BV omvat; Nederland, België, Duitsland en Noord Frankrijk. Het productengamma bedraagt meer dan 160 verschillende typen en maten pallets, ruim 400.000 pallets direct uit voorraad leverbaar.

Eigen houtgestookte HT-ovens, voldoende overdekte opslag, een uitgebreid eigen wagenpark met 30 eigen zeilentrailers voor een optimale efficiënte dienstverlening.
Kortom: Betrouwbaar, Snel en altijd Beschikbaarheid.

Naast het uitdragen van de sportieve maatschappelijke betrokkenheid middels sponsoring op landelijk en regionaal niveau is het nastreven en uitvoeren van duurzaam beleid een strategische ondernemingsdoelstelling.
De Palletcentrale Groep BV is één van de duurzame logistieke koplopers in Nederland en onderscheiden met de Lean & Green Award door het Ministerie van infrastructuur en milieu.
Naast het behaalde PEFC certificaat voor nieuwe pallets is de Palletcentrale Groep het eerste palletbedrijf in de wereld met het PEFC certificaat voor gebruikte pallets. Het bestuur van SteDoCo is zeer content met deze samenwerking en bedankt Palletcentrale BV, en in het bijzonder de heer M. Leemberg, voor het ondersteunen van SteDoCo.

Contactgegevens Palletcentrale BV
Palletcentrale BV
Houtsnipweg 2
Postbus 6090
4780 LX MOERDIJK
+31 (0)168 – 357000
www.palletcentrale.nl