Palletcentrale BV verlengt shirtsponsorschap SteDoCo

Geplaatst op 11 maart 2015

Afgelopen zaterdag heeft directeur Marco Leemberg, namens Palletcentrale BV, het lopende sponsorcontract met 2 seizoenen verlengd. De bedrijfsnaam Palletcentrale BV prijkt daardoor tot en met het seizoen 2016-2017 op het shirt van SteDoCo H1.

De Palletcentrale heeft meer dan 500.000 pallets op voorraad en levert hun klanten vanuit de vestigingen in Rotterdam, Moerdijk, Sas van Gent, Middenmeer en Helmond. Palletcentrale verkoopt, verhuurt, repareert en koopt overtollige pallets op. De moderne palletfabriek met een productiecapaciteit van meer dan 2,5 miljoen pallets per jaar produceert alle mogelijke standaard en klantspecifieke pallets. De 30 vrachtwagencombinaties van de Palletcentrale leveren snel en uit voorraad in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

De samenwerking met SteDoCo werd beklonken met het maken van een foto bij het reclamedoek, de overhandiging van een mooie bos bloemen en met het plaatsen van de handtekeningen onder het contract met de Stichting Voetbalpromotie SteDoCo.

Het bestuur van SteDoCo is zeer content met deze samenwerking en bedankt Palletcentrale BV, en in het bijzonder Marco Leemberg, voor het ondersteunen van SteDoCo.

Foto Jan Volwerk