Persbericht SteDoCo en BC Temporalis – Dinerparty

Geplaatst op 16 maart 2015

Dinerparty III in partycentrum Hipper & Kolfbaan een succes

In samenwerking met SteDoCo en BC Temporalis organiseerde de Stichting Voetbalpromotie SteDoCo afgelopen zaterdagavond de Dinerparty III. Tijdens deze speciale avond in partycentrum Hipper & Kolfbaan te Gorinchem werden ca. 150 genodigden in een sfeervolle ambiance culinair verrast met een driegangendiner.

Bij aanvang werd trainer Virgil Breetveld, zijn staf en spelersgroep gefeliciteerd met het behalen van de 2e periodetitel. Daar de datum van de dinerparty al maanden geleden was vastgelegd, viel dit evenement met het behalen van de periodetitel wat ongelukkig samen. Niettemin zijn de felicitaties op zijn plaats want de selectie en staf hebben met de 3-1- overwinning op FC Breukelen de periodetitel binnen gehaald wat weer recht geeft op de nacompetitie.

Ook de spelers D1 lieten van zich horen want zij verkochten de loten voor de verloting waarvan de opbrengst volledig ten gunste komt aan de jeugdafdeling. In de loop van de avond vond er een veiling van verschillende (kunst-) objecten en interessante gadgets plaats. Denk aan een gesigneerd shirt van Feyenoord, maar denk ook aan een uniek horloge, een kostuum op maat, een haringparty, een sloeptocht voor 12 personen en als uitsmijter een cruise voor 2 personen op de Middellandse Zee. De opbrengsten van deze veiling zijn ten gunste gekomen van de Stichting Vrienden van WoZoCo De Zes Molens, de Stichting Spieren voor Spieren en de Stichting Voetbalpromotie.

Op dit feest ontving als eerste voorzitter Arie de Leeuw van De Zes Molens een waardecheque van
€ 4.500,- uit handen van de voorzitter van SteDoCo, Ine Zonneveld Piek en organisator Gerrit Verspui. Deze bijdrage wordt gebruikt voor de aanschaf van een zogenaamde braintrainer waarmee het geheugen van ouderen wordt getraind.  Zoals Arie aangaf gaat met deze bijdrage een lang gekoesterde wens in vervulling.

De veiling werd afgesloten met het uitreiken van een waardecheque van € 6.500,- aan PSV-coryfee Willy van der Kerkhof die als ambassadeur van Spieren voor Spieren aanwezig was. Hij bedankte de aanwezigen voor de bijzondere avond en de donatie die aan Spieren voor Spieren werd gedaan. Zoals bekend zet deze stichting zich in voor kinderen met een spierziekte. Samen met medisch specialisten, het bedrijfsleven en alle (top)sporters in Nederland dragen zij bij aan het verzorgen van een betere kwaliteit van leven voor deze kinderen en hun gezin. Overigens bood Willy van der Kerkhof zelf een gesigneerd PSV-shirt ter veiling aan. Een verassende geste, met een mooie opbrengst.
De avond werd afgesloten met een gezellig feest dat muzikaal werd begeleid door Trebert Verhoeven. Als muzikale uitsmijter trad Raffaëla op, de winnares van de 3e editie van de Nederlandse Idols. De foto’s van deze avond, gemaakt door Wim van der Vlist, zijn op de website terug te vinden en bieden een mooi beeld van deze gezellige avond.

Alles bij elkaar een zeer geslaagde avond. De aanwezigen, de sponsoren, de ambassadeurs, de donateurs en alle andere personen die aan de organisatie hebben bijgedragen, worden bedankt voor deze geslaagde avond.
Mede namens SteDoCo en BC Temporalis,
Het Bestuur