RTV Rijnmond aanwezig bij ondertekening sponsorcontracten op zaterdag 14 november

Geplaatst op 9 november 2015

Op zaterdag 14 november a.s. speelt SteDoCo de thuiswedstrijd tegen Rijnsburgse Boys. Voorafgaand aan deze wedstrijd zullen verschillende sponsoren tot ondertekening van hun sponsorovereenkomst met de Stichting Voetbalpromotie SteDoCo overgaan.

Palletcentrale en Van der Leeden Mandwerk

De bekende namen Palletcentrale en Van der Leeden Mandwerk zullen ook de komende seizoenen op de voor-, en achterkant van het wedstrijdtenue van de SteDoCo-spelers te zien zijn. Een mooie reeds langlopende samenwerking wordt hiermee gecontinueerd.

Jan Smit en Kras Recycling B.V.

Bijzonder is dat de naam van de succesvolle Volendamse zanger Jan Smit voor vijf seizoenen op de mouw van het uit- en thuistenue van SteDoCo staat. Het behoeft geen toelichting dat het bijzonder is dat zanger, presentator en acteur Jan Smit zijn naam aan SteDoCo wenst te verbinden. Op de andere mouw prijkt voor de komende vijf jaar nog een Volendamse naam en wel die van Kras Recycling B.V. De familie Kras is een bekende binnen SteDoCo en BC Temporalis. Henk Kras sr. is binnen de voetbalwereld met name bekend als voorzitter van FC Volendam.

Connect Products

Ook Connect Products heeft zich via tussenkomst van Wim den Braven voor drie seizoenen aan SteDoCo verbonden. Connect Products sponsort SteDoCo al meerdere seizoenen maar staat nu ook gedrukt op de shirts van de spelers die in de warming-up worden gedragen.

Voordendag van der Stelt BV – Machinefabriek & Laser

Tijdens de wedstrijd van Rijnsburgse Boys is voor het eerst de bedrijfsnaam van Voordendag van der Stelt BV – Machinefabriek & Laser op de broek zichtbaar. Dit Werkendamse bedrijf gaat voor drie jaar de samenwerking met SteDoCo aan. Deze firma sponsort ook al seizoenenlang SteDoCo via meerdere reclameborden en is ook lid van BC Temporalis.

TV-rapportage RTV Rijnmond

De ondertekening van deze sponsorcontracten is een bijzonder moment. Zodanig bijzonder dat RTV Rijnmond onder aanvoering van de sportverslaggever Jan Dirk Stouten aanwezig is voor het maken van een tv-rapportage.

Netwerken en business to business

Via tussenkomst van de sponsorcommissie zijn de sponsoren van SteDoCo uitgenodigd om al vóór de wedstrijd een bezoek aan het sponsorhome te brengen. Vanuit SteDoCo zal een gezellig programma worden verzorgd waarbij natuurlijk ook een lekker hapje wordt geserveerd. Na de wedstrijd staat de 3e helft centraal en eveneens onder het genot van een hapje, een drankje en muziek is dit een mooi moment om te netwerken en om de banden met zakenrelaties aan te halen.

SteDoCo en de Stichting Voetbalpromotie SteDoCo spreken tot slot hun waardering uit voor de manier waarop deze bedrijven en personen SteDoCo ondersteunen en bedanken alle betrokkenen die dit mogelijk maken.

Het bestuur