Walking & Floating Dinner donderdag 23 maart

Geplaatst op 25 januari 2023

Hierbij nodigen wij u, en eventueel uw partner, voor donderdag 23 maart a.s. uit voor een gezellige middag en avond in de stad Utrecht. Lekker samen eten in Utrecht is altijd leuk, maar het kan zoveel dynamischer. Daarom nu het Walking & Floating Dinner: wandelen, varen, drinken en eten in drie verschillende restaurants in Utrecht. Zo ziet u de stad in al haar facetten, wisselen de tafelpartners bij iedere gang en geeft u uw diner extra sjeu! Puur genieten van Utrecht, daar gaan wij voor!

Programma
Uw programma start in het eerste restaurant met een borrel, waarna de gids u ophaalt voor een bijzondere wandeling door de stad. Zorg dat u de sneakers (of andere makkelijke schoenen) aan hebt.

Onze gids heeft altijd verbazingwekkende verhalen, die zelfs echte Utrechters niet kennen. De rondleiding eindigt bij restaurant nummer twee. Hier kunt u genieten van het voor- en hoofdgerecht.  Neem ieder moment goed in u op, want voor u het weet ligt de boot klaar aan de kade. Utrecht is prachtig vanaf het water. De schipper zet u af bij het laatste restaurant voor het dessert. Tijd om nog één keer uw smaakpapillen te verwennen!

Met de auto

Wanneer u rechtstreeks naar Utrecht komt, dan wordt u om 15.30 uur in café Josefien aan de Voorstraat 96 te Utrecht verwacht. Voor degene die met de eigen auto reizen kunnen het best parkeren in parkeergarage Paardenveld of eventueel in parkeergarage Springweg.

Vervoer per touringcar

Wanneer u niet met eigen vervoer gaat, kunt u gebruiken maken van de touringcar van Verschoor Reizen. U wordt dan verzocht om 14.30 uur in Hoornaar aanwezig te zijn en wel op de parkeerplaats van het zalencentrum Het Bruisend Hart, Dirk IV-plein 32. De bus vertrekt om 14.45 uur.

Het programma voorziet er voorts in dat Verschoor Reizen u en uw partner per touringcar weer in Hoornaar terugbrengt. Omstreeks 22.45 uur staat de thuiskomst In Hoornaar gepland.

Bevestiging

Wenst u van deze uitnodiging gebruik te maken dan wordt verzocht ons via het e-mailadres  info@temporalis.nl , uiterlijk op 16 maart, te berichten dat u, en wellicht uw partner, van deze uitnodiging gebruik maakt.  Laat dan gelijk ook even weten of u van de bus gebruikt maakt.
Wanneer overigens het aantal van 80 genodigden wordt overschreden dan is de datum met tijdstip bepalend voor deelname. Wees derhalve op tijd!

Breng tot slot uw sneakers en een goed humeur mee, voor de gezelligheid en voor een hapje en een drankje wordt zoals gebruikelijk gezorgd.  Tot in Utrecht!