Sloepentocht met barbecue op Loosdrechtse Plassen donderdag 9 juni 2022

Geplaatst op 2 mei 2022

Hierbij nodigen wij u, en eventueel uw partner, uit voor een sloepentocht op de Loosdrechtse plassen en De Vecht. Deze tocht, met aansluitend een heerlijke BBQ, vindt plaats op donderdag 9 juni 2022.
Omstreeks 14.00 uur wordt u bij Jachthaven Kortenhoef in een gezellige ambiance ontvangen. Deze jachthaven, met twee prachtige havens, is gelegen midden in het natuurgebied met diverse uitvaarmogelijkheden naar o.a. De Vecht en de Kortenhoefse- en Loosdrechtse Plassen. Om 14.30 uur wordt opgestapt en brengen we met een luxe sloep een bezoek aan de plassen; één van de mooiste natuur- en recreatiegebieden van ons land. Deze tocht, met schipper, is dan ook zeer de moeite waard. Zeker als dit, in goed gezelschap, gepaard gaat met een lekker hapje en drankje! En wilt u zelf de sloep besturen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Vanaf omstreeks 18.00 uur worden we weer in de jachthaven verwacht waar een heerlijke en gezellige BBQ voor u gereed staat. De gerechten worden bereid op een OFYR-barbecue en worden ter plekke door de kok klaar gemaakt.

Vervoer per touringcar

Wanneer u niet met eigen vervoer gaat, kunt u gebruik maken van de touringcar van Verschoor Reizen. U wordt dan verzocht om 13.00 uur in Hoornaar aanwezig te zijn en wel op de parkeerplaats van het zalencentrum Het Bruisend Hart, Dirk IV-plein 32. De bus vertrekt om 13.15 uur. Het programma voorziet er voorts in dat Verschoor Reizen u en uw partner per touringcar weer in Hoornaar terugbrengt. Omstreeks 22.15 uur staat de thuiskomst In Hoornaar gepland.

Wenst u van deze uitnodiging gebruik te maken dan wordt verzocht ons via het e-mailadres  info@temporalis.nl , uiterlijk voor 15 mei, te berichten dat u, en wellicht uw partner, van deze uitnodiging gebruik maakt.  Laat dan gelijk ook even weten of u van de bus gebruikt maakt.

Breng tot slot een goed humeur mee, voor de gezelligheid en voor een hapje en een drankje wordt zoals gebruikelijk gezorgd.  Tot op de Loosdrechtse Plassen!