Solextocht en De Krom woensdag 18 september 2019

Geplaatst op 19 juli 2019

Hierbij nodigen wij u, en eventueel uw partner, uit voor een echte toertocht op de Solex die u brengt op de mooiste plaatsen van de Alblasserwaard. Deze toertocht, met aansluitend een bezoek aan restaurant De Krom in Oud-Alblas, vindt plaats op woensdag 18 september a.s.

De Solex: het is de legendarische bromfiets die in de vorige eeuw furore maakte in binnen- en buitenland. Het kleine bromfietsje met zijn onderscheidende uiterlijk was met name in de jaren zestig bijzonder populair bij jongeren in Nederland. Nog altijd denkt deze generatie met veel plezier terug aan het rijden en toeren op dit klassieke vervoersmiddel. Op deze middag kunt u ondervinden hoe het is om op een echte Solex te rijden.

 

Het programma

Deze gezellige middag en avond wordt u volledig verzorgd aangeboden door Temporalis. Wij verzoeken u dan ook om 13.00 uur op het sportcomplex van SteDoCo, Groeneweg 59 te Hoornaar aanwezig te zijn waar een lekker broodje voor u klaar staat.

Om 14.00 uur starten we de Solex en gaan we op weg om onderweg te genieten van al het moois dat onze streek te bieden heeft. Onderweg maken we nog een heuse pitstop, waarna we omstreeks 17.30 uur aankomen in restaurant De Krom in Oud-Alblas waar u kunt genieten van een lekker hapje en drankje.

Het programma voorziet er tot slot in dat Verschoor Reizen u en uw partner per touringcar weer in Hoornaar terugbrengt. Omstreeks 21.15 uur staat de terugreis gepland.

 

Bevestiging

Wenst u van deze uitnodiging gebruik te maken dan wordt verzocht ons via het e-mailadres  info@temporalis.nl , uiterlijk voor 23 augustus, te berichten of u, en wellicht uw partner, van deze uitnodiging gebruik maakt.  Laat dan gelijk ook even weten of u voor de terugreis van de bus gebruik wilt maken.

Breng tot slot een goed humeur mee, voor de gezelligheid en voor een hapje en een drankje wordt zoals gebruikelijk gezorgd. Tot op de Solex!