Zaterdag 25 maart 2017 Dinerparty IV SteDoCo

Geplaatst op 31 januari 2017

Uitnodiging Dinerparty IV

Op zaterdagavond 25 maart 2017 vindt de smaak- en stijlvolle DINERPARTY IV plaats. Deze tweejaarlijkse happening wordt georganiseerd door vv SteDoCo, in samenwerking met BC Temporalis.  Tijdens deze speciale avond wordt u in een sfeervolle ambiance culinair verrast met een driegangendiner. Ook vindt er, voor de 150 genodigden, een veiling van o.a. verschillende (kunst-) objecten en interessante gadgets plaats. De opbrengsten van deze veiling komen ten gunste van de Stichting Voetbalpromotie, de Dirk Kuyt Foundation en de Stichting Leergeld.

Bij aanvang van het diner worden overigens prachtige prijzen verloot. De opbrengst van deze loterij komt volledig ten gunste van de jeugdafdeling van voetbalvereniging SteDoCo.  De avond zal tot slot worden afgesloten met een verrassend en sprankelend muzikaal gastoptreden waarbij voor u de dansvloer ter beschikking staat.

Het merendeel van de 10-persoons tafels is inmiddels verdeeld onder bedrijven die zelfstandig zorgdragen voor het uitnodigen van hun gasten. Wenst u echter alleen of met meerdere personen deze gezellige avond bij te wonen dan is daar tegen betaling van € 120,- pp (incl. btw) gelegenheid toe.

Wanneer en waar?
Zaterdag 25 maart 2017, Partycentrum Hipper & Kolfbaan, Torenstraat 1a te Gorinchem.
Parkeren kunt u in de parkeergarage “Kazerneplein”.

Dresscode?
Tenue de ville.

Programma dinerparty
– 18.30 uur         ontvangst
– 19.15 uur          welkomstwoord
– 19.30 uur         aanvang driegangendiner en verloting
– 21.30 uur         aanvang veiling
– 22.30 uur         dessert en overhandiging cheques Dirk Kuyt Foundation en Stichting Leergeld
– 23.00 uur         afsluitend feest met zangeres Alma Nieto en DJ

Wenst u aan de dinerparty deel te nemen dan wordt verzocht u uiterlijk 15 februari 2017 op te geven via het e-mailadres: gerrit@verspui.nl  waarna wij contact met u opnemen.

Wanneer het aantal beschikbare plaatsen wordt overschreven dan vindt de toewijzing op datum van inschrijving plaats. Deze uitnodiging wordt geplaatst op de websites van SteDoCo en BC Temporalis.

Tot 25 maart, op de Dinerparty IV!