Van der Leeden Mandwerk twee jaar shirtsponsor SteDoCo

Geplaatst op 6 mei 2014

Van der Leeden Mandwerk heeft zich voor twee jaar als shirtsponsor verbonden aan SteDoCo. De bedrijfsnaam prijkt al op de rug van het shirt van Heren 1 dat momenteel uitkomt in de Hoofdklasse B waar in de rangschikking een 4e positie wordt ingenomen. Met dit sponsorcontract wordt de Stichting Voetbalpromotie SteDoCo ondersteund.

Om stil te staan bij dit sponsorcontract werd enige weken geleden na afloop van de wedstrijd tegen vv Kloetinge een ingelijst SteDoCo-shirt met bedrijfslogo overhandigd aan directeur Luuk van der Leeden en zijn zoon Mauritz. Aanvoerder Erik de Kruijk en doelman Ruud de Groot overhandigden het shirt. Beide spelers zijn werkzaam voor Van der Leeden Mandwerk dat in Ameide is gevestigd.

 

VAN DER LEEDEN MANDWERK

Van der Leeden Mandwerk is marktleider in de verkoop van mandwerk, rotan meubelen en decoratieartikelen. Sinds de oprichting in 1915 uitgegroeid van een bescheiden familiebedrijf tot een toonaangevend import- en exportbedrijf, gespecialiseerd in traditioneel mandwerk, meubelen en decoratie artikelen voor huis en tuin. Van de Leeden Mandwerk levert wereldwijd aan onder andere:

– Tuincentra

– Bloemisterijgroothandel

– Warenhuizen