AFGELAST!!! Victor Mids en diner bij Le Barrage donderdag 8 oktober 2020

Geplaatst op 26 augustus 2020

Hierbij nodigen wij u en uw partner uit om op donderdag 8 oktober a.s. het gastoptreden van illusionist Victor Mids bij te wonen. U kent Victor van het tv-programma MINDF*CK, het populaire wetenschappelijke illusieprogramma, waarin hij bekende en onbekende Nederlanders onverklaarbare illusies toont. De kijker krijgt daarbij inzicht in de achterliggende neuropsychologische principes. Tijdens dit liveoptreden wordt u echter op een hilarische manier in het ootje genomen!

Deze bijzondere avond vindt plaats in het gezellige restaurant Le Barrage, Dam 65 te Alblasserdam. Hieronder treft u het programma van deze avond aan:

  • Ontvangst restaurant Le Barrage             18.30 uur
  • Diner aan tafel                                              19.00 – 21.00 uur
  • Gastoptreden illusionist Victor Mids       21.00 – 22.00 uur
  • Natafelen en afsluiting                                22.00 – 23.00 uur

Parkeergelegenheid
Indien u met de auto komt dan raden wij u aan om te parkeren op het terrein van Cultureel Centrum Landvast aan Haven 4 te Alblasserdam. Vanaf daar is Le Barrage binnen 2 minuten lopend bereikbaar.

RIVM-richtlijnen Covid 19

Deze bijeenkomst wordt in het kader van Covid 19 georganiseerd met inachtneming van de RIVM-richtlijnen. Concreet betekent dit dat – ook aan tafel – de 1,5 m afstand in acht wordt genomen en dat op basis van de beschikbare ruimte niet meer dan 100 personen aan deze activiteit kunnen deelnemen. Daarbij gaan wij ervan uit dat elke deelnemer de richtlijnen en de aanwijzingen van het personeel van Le Barrage respecteert. Wanneer overigens de komende tijd de richtlijnen worden aangescherpt dan zullen wij u over de eventuele gevolgen voor deze bijeenkomst nader informeren.

Bevestiging

Wenst u van deze uitnodiging gebruik te maken dan wordt verzocht ons via het e-mailadres  info@temporalis.nl , uiterlijk voor 15 september, te berichten dat u, al dan niet met uw partner, van deze uitnodiging gebruik maakt.  Wanneer het aantal van 100 genodigden wordt overschreden dan is de datum met het tijdstip van aanmelden bepalend voor deelname. Wees daarom op tijd met uw bevestiging!

Breng tot slot uw goede humeur mee, voor de gezelligheid en voor een hapje en een drankje wordt zoals gebruikelijk gezorgd. Tot in Le Barrage!