Victor Mids en Le Barrage donderdag 7 oktober 2021

Geplaatst op 30 juli 2021

Hierbij nodigen wij u en uw partner uit om op donderdag 7 oktober a.s. het gastoptreden van illusionist Victor Mids bij te wonen. U kent Victor van het tv-programma MINDF*CK, het populaire wetenschappelijke illusieprogramma, waarin hij bekende en onbekende Nederlanders onverklaarbare illusies toont. De kijker krijgt daarbij inzicht in de achterliggende neuropsychologische principes. Tijdens dit liveoptreden wordt u echter op een hilarische manier in het ootje genomen!

Deze bijzondere avond vindt plaats in het gezellige restaurant Le Barrage, Dam 65 te Alblasserdam. Hieronder treft u het programma van deze avond aan:

  • Ontvangst restaurant Le Barrage             18.30 uur
  • Diner aan tafel                                              19.00 – 20.00 uur
  • Gastoptreden illusionist Victor Mids       20.00 – 21.00 uur
  • Natafelen en afsluiting                                21.00 – 23.00 uur

Parkeergelegenheid
Indien u met de auto komt, dan raden wij u aan om te parkeren op het terrein van Cultureel Centrum Landvast aan Haven 4 te Alblasserdam. Vanaf daar is Le Barrage binnen 2 minuten lopend bereikbaar.

RIVM-richtlijnen Covid-19

Dit optreden wordt in het kader van Covid-19 georganiseerd met inachtneming van de RIVM-richtlijnen. Concreet betekent dit momenteel dat – ook aan tafel – de 1,5m afstand in acht wordt genomen. Daarbij gaan wij ervan uit, dat elke deelnemer de richtlijnen en de aanwijzingen van het personeel van Le Barrage respecteert. Wanneer overigens de komende tijd de richtlijnen veranderen, zullen wij u hierover tijdig informeren.

 Bevestiging

Wenst u van deze uitnodiging gebruik te maken, dan wordt verzocht ons via het e-mailadres  info@temporalis.nl , uiterlijk voor 15 september, te berichten dat u, al dan niet met uw partner, van deze uitnodiging gebruik maakt.  Er is momenteel plaats voor 150 personen. Wanneer er onverhoopt door gewijzigde RIVM-richtlijnen veranderingen in het maximaal aantal genodigden plaatsvinden, dan zijn wij helaas genoodzaakt om de datum met het tijdstip van aanmelden bepalend te laten zijn. Wees daarom op tijd met uw bevestiging!

Breng tot slot uw goede humeur mee, voor de gezelligheid en voor een hapje en een drankje wordt zoals gebruikelijk gezorgd. Tot in Le Barrage!