VIP Paviljoen bij de bekerwedstrijd tussen SteDoCo Heren 1 – FC Utrecht dinsdag 26 oktober a.s.

Geplaatst op 7 oktober 2021

Velen van u zullen het al weten, maar de loting voor de eerste ronde van het hoofdtoernooi om de TOTO KNVB Beker levert voor SteDoCo een zeer bijzondere wedstrijd op.  Op dinsdag 26 oktober a.s. speelt SteDoCo aan de Groeneweg de bekerwedstrijd tegen FC Utrecht. Een historisch clubmoment want niet eerder kwam SteDoCo in bekercompetitieverband uit tegen een club uit de Eredivisie. FC Utrecht, onder leiding van hoofdtrainer René Hake, timmert de laatste jaren stevig aan de weg. Bekende spelers van de huidige nummer 3 van de Eredivisie zijn o.a. aanvoerder Willem Janssen, Sander van de Streek, Adem Maher, Bart Ramselaar en Simon Gustafson.

Het sportpark aan de Groenweg zal afgeladen zijn en natuurlijk is er ook voor u gelegenheid om deze wedstrijd bij te wonen. Speciaal voor deze wedstrijd wordt, in samenwerking met Van Lopik Catering & Partyservice, het VIP-paviljoen ingericht. Voorzien van livemuziek, en natuurlijk met een heerlijk hapje en drankje. Ook leden van de BC van FC Utrecht zullen hier hoogstwaarschijnlijk bij aanwezig zijn. Dit alles zal uiteraard plaatsvinden onder de dan geldende Corona-regels.

Hieronder het programma:

  • 30 uur Opening en welkom VIP-paviljoen
  • 00 uur Livemuziek met lopend buffet
  • 45 uur Aanvang bekerwedstrijd SteDoCo – FC Utrecht, toegangsbewijs inbegrepen
  • 30 uur Einde bekerwedstrijd SteDoCo – FC Utrecht (eventueel nog verlenging)
  • 45 uur Einde voetbalavond in VIP-paviljoen

Parkeergelegenheid
Gelet op de vele activiteiten die er op deze dag op het sportpark plaatsvinden zullen wij u, na inschrijving voor het VIP-arrangement, nader informeren over de parkeergelegenheid. De wijze van parkeren wordt momenteel afgestemd met de gemeente en de KNVB.

 Bevestiging VIP-arrangement

Wilt u ons uiterlijk 19 oktober laten weten hoeveel kaarten u voor dit VIP-arrangement wilt bestellen via info@temporalis.nl. De deelnamekosten, inclusief toegangsbewijs en plaats op de tribune, bedragen € 225,- excl. btw per persoon en worden achteraf gefactureerd. We attenderen u erop dat, mede door de korte voorbereidingstijd, de bevestiging automatisch leidt tot facturatie. Tussentijdse afmelding leidt derhalve niet tot restitutie.

Wij hopen u op het VIP-paviljoen aan te treffen en wel zodanig dat we gezamenlijk deze historische bekerwedstrijd bijwonen. Dit uiteraard onder het genot van livemuziek en een hapje en een drankje en op basis van ons motto “Business to Business”.