Woensdag 8 mei 2019 Golftoernooi bij De Almkreek

Geplaatst op 2 januari 2019

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor de 6e editie van het Temporalis Golftoernooi dat voor u en uw partner wordt georganiseerd op woensdag 8 mei 2019. Dit toernooi vindt plaats op Golfpark Almkreek te Almkerk.

 

Deze A gecertificeerde golfbaan is gelegen in het mooie polderlandschap waarin fauna en flora zich bijzonder goed ontwikkeld hebben. Dit landschap biedt de speler een typisch Hollands vergezicht over weilanden, sloten en boerderijen. De schitterende waterpartijen maken de baan een uitdaging voor zowel lage handicappers als minder geoefende spelers.

 

Vanaf woensdagochtend 10.30 uur wordt u in een gezellige ambiance ontvangen met koffie en thee. Stipt om 12.00 uur wordt gestart met de wedstrijd die gaat over de 18 holes Championship Course. Deze wedstrijd kan door maximaal 40 personen gelopen worden.

 

Voor maximaal 36 personen is het ook mogelijk om deel te nemen aan de golfclinic. Onder begeleiding van de golfprofessional leert u tijdens deze clinic de basistechnieken van het golfen. Naast het oefenen van de onderdelen swingen, putten en chippen, krijgt u gelegenheid om onder begeleiding een uitdagende wedstrijd op de 9 holes oefenbaan te spelen.

 

Om omstreeks 16.30 uur worden alle spelers weer verwacht op het sfeervolle terras of in het gezellige Paviljoen den Duyl waar een hapje en een drankje worden geserveerd. Daarbij is er gelegenheid om te douchen of om u om te kleden. Vanaf omstreeks 18.30 uur kunt u genieten van een heerlijke barbecue waarna deze sportieve dag om 21.30 uur wordt afgesloten. De muzikale omlijsting van deze barbecue wordt verzorgd door een bekende DJ.   

 

Verzocht wordt u uiterlijk woensdag 10 april 2019 via bijgevoegd aanmeldformulier op te geven. Dit volledig ingevulde formulier dient via het

e-mailadres gerrit@verspui.nl gemaild te worden aan organisator Gerrit Verspui.

Aangegeven dient te worden of, en met hoeveel personen, u gebruik maakt van deze uitnodiging. Ook wordt verzocht aan te geven of u van de barbecue gebruik maakt.

 

Belangrijk!

Met nadruk attenderen wij u erop dat wij de 18 holes Championship Course voor maximaal 40 personen hebben gereserveerd. Bij meer dan 50 aanmeldingen bestaat gelegenheid om tot een “shotgun-start” over te gaan. Alle deelnemers verdelen zich dan voor het begin van de wedstrijd over alle holes en beginnen tegelijkertijd aan de wedstrijd op een centraal teken.

 

Voor maximaal 36 personen is het mogelijk om deel te nemen aan de golfclinic. Wanneer genoemde aantallen worden overschreven zal onder het mom van Vol=Vol de deelname worden bepaald aan de hand van het moment van inschrijving. 

 

Tot slot

Wij gaan er vanuit u wederom een sportief en gezellig golfprogramma voor te schotelen en zien uw positieve e-mailreactie dan ook met belangstelling tegemoet.

 

Wij zien er naar uit om – samen met u en uw partner – er een gezellige dag van te maken.