Zaterdag 11 maart 2017 Dagje Volendam

Geplaatst op 20 februari 2017

 

Op zaterdagmiddag 11 maart a.s. speelt SteDoCo Heren 1 in de Derde Divisie de uitwedstrijd tegen Jong FC Volendam. Deze wedstrijd wordt gespeeld in het Kras Stadion van FC Volendam en begint om 14.30 uur. In samenwerking met FC Volendam nodigen wij u hierbij uit om deze wedstrijd bij te wonen.

Het programma voorziet er in dat Verschoor Reizen u en uw partner per touringcar vervoert naar Volendam. Daar staat omstreeks 12.00 uur in het businesshome een heerlijk buffet verzorgd en aangeboden door Runderkamp voor u gereed. Aansluitend op de wedstrijd zullen wij hier in een gezellige ambiance wederom van een hapje en drankje (aangeboden door FC Volendam) worden voorzien.

Als afsluiting op deze gezellige voetbalmiddag zal het hele gezelschap voor eigen rekening een bezoek brengen aan het restaurant “Lotje Wine & Dine”. Deze horecagelegenheid is gelegen in de gezellige haven van Volendam en wordt gerund door onze shirtsponsor en mede-eigenaar Jan Smit. Met dit culinaire bezoek wordt ook deze gezellige dag afgesloten waarna u om circa 21.30 uur weer naar Hoornaar wordt teruggebracht.

Gelet op het eerdere succes in 2014 van het “Dagje Volendam” denken wij wederom een gezellige activiteit voor u te organiseren. Bij voldoende animo verzorgt Verschoor Reizen per touringcar het vervoer naar Volendam. Tussen 10.30 en 10.45 uur kunt u in Hoornaar opstappen, ter hoogte van het zalencentrum Het Bruisend Hart, Dirk IV-plein 32. Omstreeks 23.00 uur staat de thuiskomst gepland.

Verzocht wordt middels het e-mailadres info@temporalis.nl uiterlijk voor 4 maart mee te delen of, en met hoeveel personen, u gebruik maakt van deze uitnodiging. Ook als u geen gebruik maakt van deze invitatie wordt verzocht toch te reageren.

Wij vertrouwen u voldoende te hebben geïnformeerd en zien uw e-mailreactie en uw komst met belangstelling tegemoet.

Tot slot bedanken wij FC Volendam, en in het bijzonder de familie Kras en de familie Runderkamp, voor het mogelijk maken van deze gezellige dag.

Met vriendelijke groet en tot ziens,

Namens het bestuur van de Stichting Businessclub Temporalis,

Wim den Braven, voorzitter