Zaterdag 7 juni SteDoCo-Ajax

Geplaatst op 4 juni 2014

Zaterdag 7 juni speelt SteDoCo in Woerden de finale van de nacompetitie tegen de amateurs van Ajax. Bij winst promoveert SteDoCo naar de Topklasse! Dit zou een ongekende prestatie zijn.

Hierbij nodigen wij onze leden, supporters, sponsoren en leden van Businessclub Temporalis uit om deze bijzondere wedstrijd bij te wonen. Op zaterdagmiddag  staat er voor 80 personen een bus klaar die u vervoert naar Woerden. De bus vertrekt om 12.30 uur, wij vragen u om 12.15 uur op het sportcomplex van SteDoCo aan de Groeneweg 59 te Hoornaar aanwezig te zijn (vol is vol). Uiteraard kunt u ook met eigen vervoer naar Woerden afreizen. De wedstrijd wordt gespeeld bij Sportlust ’46, Waardsedijk 31 te Woerden, aanvangstijd 14.30 uur.

Na afloop van de wedstrijd wordt u door Verschoor Reizen weer naar Hoornaar teruggebracht waar vanaf 18.00 uur, en ongeacht de uitslag, een spetterend feest zal losbarsten. Als eerste zal bij terugkomst de selectie worden gehuldigd voor de prestaties die in de competitie en nacompetitie zijn geleverd. Ook zal stil worden gestaan bij de handhaving van SteDoCo H2 in de reserve Hoofdklasse en wordt afscheid genomen van de vertrekkende trainers van Dames 1 en Dames 2.

De muzikale omlijsting van deze avond zal vanaf 18.00 uur worden verzorgd door Johnny Gold waarna Judith Peters om 21.30 uur het stokje overneemt. Uiteraard alles onder het genot van een drankje. Ook de inwendige mens zal niks tekort komen, MB Catering en Visspecialist Van Lopik zullen hiervoor aanwezig zijn. Omstreeks 23.30 uur zal het feest ten einde lopen.

Als u SteDoCo wilt aanmoedigen en met de supportersbus naar Woerden wilt afreizen, dan wordt u verzocht u uiterlijk vrijdag 6 juni voor 12.00 uur op te geven via het e-mailadres johanvanderwerken@ziggo.nl

Wij hopen u zaterdag bij SteDoCo te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van SteDoCo

Businessclub Temporalis